دادستان ناحیه لس آنجلس اعلام کرد که خواننده خواننده CeeLo Green جمعه هیچ مشکلی را برای تأمین اکستازی به یک زن در سال 2012 اعلام نکرد. گرین ، که نام واقعی وی توماس دکارلو کالاوی است ، وارد ادعای خود شد تا یک مورد جنایی برای تهیه یک ماده کنترل شده را صادر کند. قاضی دادگاه عالی لس آنجلس ، مارك یانگ ، خواننده برنده گرمی را به سه سال مشروط محكوم كرد و به وی دستور داده شد كه 360 ساعت خدمات جامعه را به اتمام برساند. گرین ، 39 ساله ، همچنین باید 52 جلسه مشروبات الكلی ناشناس / مواد مخدر را نیز انجام دهد. دفتر دادستان منطقه. دادستان ها پیش از این اتهام به عنف گرین را رد کردند ، پس از آنکه یک زن ادعا کرد که او به او اکستازی داده و در یک مهمانی شام به او حمله کرده است. گرین اظهار داشت که آنها رابطه جنسی اجماع دارند. گرین ، که یکی از چهار میزبان اصلی فیلم "The Voice"NBC بود ، پس از اتهام وی ، مسابقه را ترک کرد. "NBC و من قصد داریم رابطه خود را با چندین شرکت جدید از جمله یک نمایش موسیقی جدید ادامه دهیم ، در حالی که ما نیز ایده های خود را برای من کشف می کنیم. برای ایجاد و میزبانی نمایش جدید از خودم. من بی سر و صدا به شب نمی روم."
منبع
KittyVolkman گرین ,جدید ,اکستازی ,خواننده ,دادستان ,ceelo green منبع
درباره این سایت